Bognár György az M4 Sport műsorában

Megszólalt a botránya után közutálatnak örvendő Bognár György

Sport

Egy ország háborodott fel Bognár György szavain, akit nem zaklatott fel túlságosan, hogy újra kellett éleszteni egy játékost a tegnapi dán-finn meccsen. A Paksi FC vezetőedzője és egyben az M4 Sport szakkommentátora – miután Eriksent visszahozták az életbe – csak amiatt bosszankodott, hogy lassan dönt az UEFA a meccs folytatásáról.

A szakmabeliek és a nézők többsége is felháborodott Bognár viselkedésén, aki közleményben kért bocsánatot munkaadó klubja Facebook-oldalán.

Azt írja, “számomra is világossá vált, hogy rengeteg ember érzelmi világára bántóan hatott a Dánia-Finnország mérkőzés közbeni véleménynyilvánításom.”

Majd így folytatja:

Miután több forrásból is értesültünk a stúdióban, hogy a dán válogatott Christian Eriksen állapota stabil, szakmai szempontokat kezdtem figyelembe venni, figyelmen kívül hagyva a történtek komoly lélektani hatását. Utóbbi miatt ezúton szeretnék elnézést kérni minden sportrajongótól és mindenki mástól, aki félreértett, és akaratomon kívül megbántottam az érzéseiben. A történtek rám is sokkolóan hatottak, érzelmileg megviseltek, éppen ezért szerettem volna sürgetni, hogy ennek a találkozónak minél előbb vége legyen.

Az MTVA egyelőre nem szólalt meg az üggyel kapcsolatban, de a mai meccseket Petry Zsolt mellett (aki tegnap is ott ült Bognárral) Korsós György szakérti.

.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük