DJ Bíró

Erre a szakmára születni kell – több mint húsz éve a pályán DJ Bíró, Debrecen egyik kedvenc lemezlovasa

Debrecen és Hajdú-Bihar megye egyik kedvelt és ismert DJ-ével, Bíró Jánossal – ismertebb nevén DJ Bíróval – beszélgettünk. A tapasztalt lemezlovas több évtizede dolgozik a szakmában azért, hogy hétvégente jól érezzék magukat a szórakozni vágyó emberek. Számtalan hazai és határon túli fellépéssel és saját zenével a háta mögött, egy igazán eredményes karriert tudhat a magáénak, […]

Most a kátyúk miatt osztotta ki a fanyalgókat a balmazújvárosi városgazdálkodás vezetője

Kalmár Zoltán a balmazújvárosi VGKFT. vezetője általában szívesen magyarázza el, hogy mi hogyan működik a városban. Közösségi bejegyzésében ez alakalommal a kátyúzás miatt fanyalgóknak mondja el merre, hány méter.  Lényeg a lényeg kátyúznak Balmazújvároson, érdemes figyelni és nem rutinból közlekedni.

Kósa Lajossal örültek a tanárok és a diákok

Nemzedékek Jövőjéért és Kiválóság Díjat kaptak a kiemelkedő teljesítményt nyújtó debreceni pedagógusok és diákok pénteken, a Kölcsey Központban. Kósa Lajos és Papp László is gratulált a díjazottaknak. Debrecen korábbi polgármestere közösségi bejegyzésében is megemlékezett a felhőtlen pillanatokról.

Keresi a DKV, hogy ki hajlandó kicserélni a síneket az 1-es villamos vonalán

Nyílt beszerzési eljárást írt ki a DKV június 9-én, melyből kiderül, hogy a közlekedési vállalat a debreceni 1-es villamos vonalán a Péterfia utcai, és Nagyerdei körúti pályaszakaszain három helyszínen összesen 90 vágány-folyóméter hosszúságban síncserét szeretene. A cseréhez kapcsolódó munkák elvégzésre is keresik a vállalkozót.